Telefon: +36 30 / 405 - 7620 - e-mail: info@gyogyteabolt.hu

Kosár0
Összesen:0 Ft
Az Ön kosara jelenleg üres!

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Általános tudnivalók:

A gyógyteabolt (továbbiakban: webáruház), kizárólag a www.gyogyteabolt.hu webcímen keresztül lehet vásárolni. Ezen címen keresztül történt rendelésleadással, jelen dokumentumban leírt feltételek szerint, vásárlási szerződés jön létre a webáruház üzemeltetője BETULUS KFT. (továbbiakban: Szolgáltató) -, és a rendelés leadója (továbbiakban: Megrendelő) között.

Szolgáltató adatai:

Szolgáltató neve: BETULUS KFT
Székhely: 3557 Bükkszentkereszt, Széchenyi út 12.
Telephely: 3532 Miskolc Andrássy út 10-12

Adószám: 23777244-2-05
Cégjegyzékszám: 05-09-023392

A megrendelés lépései:

Megrendelő a rendelés adatait összesítő "Megrendelés megerősítése" gomb megnyomásával elfogadja a szerződés feltételeit. A webáruház, a Megrendelő által megadott e-mail címre egy összesítő e-mailt küld, amely tartalmazza a megrendelés adatait. Ez még nem a megerősítő e-mail, így Szolgáltató ezzel még nem vállal kötelezettséget a megrendelés teljesítésére. Miután Szolgáltató megbizonyosodott róla, hogy a megrendelést teljesíteni tudja, elküld a Megrendelő által megadott e-mail címre egy megerősítő e-mailt , amely tartalmazza a megrendelés adatait és megváltoztatja a rendelés státuszát. Ezzel jön létre a vásárlási szerződés.

A rendelését, vendégként is leadhatja, regisztráció nélkül.

Egyéb:

A webáruházban feltüntetett árak az áfát tartalmazzák.

A szerződéskötés nyelve: magyar.

A létrejövő szerződés távollévők között kötött szerződés, nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Szolgáltató nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető, de a Szerződés létrejöttének ténye, ideje, a megrendelés tartalma, a Megrendelő által megadott adatok, illetve a megrendelés során keletkezett elektronikus üzenetek Szolgáltató által megőrzésre kerülhetnek.

Szolgáltató elérhetőségei a "Kapcsolat" vagy az "Elérhetőség" vagy más, hasonló jelentésű menüpont alatt  találhatók.

Megrendelő beleegyezése: Ezt a website-ot használva Megrendelő elfogadja ezen adatvédelmi politika feltételeit, és engedélyezi Szolgáltató számára adatainak használatát az itt leírtak alapján.

Megrendelő kötelessége:

Megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelésének jóváhagyásával jelen dokumentumban foglaltakat elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelést tartalmazó küldemény átvételéről és kifizetéséről gondoskodik. Amennyiben a termék átadása-átvétele Megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltséget Megrendelő megtéríti Szolgáltató számára.

Észrevételek és reklamációk a szállítmányokkal kapcsolatban:

Amennyiben Megrendelő bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó Megrendelő kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az ilyen eseteket, és bármi egyéb észrevételt (pl. eltérés a számlázott és a szállított tételek között, sértetlen csomagolásban sérült áru stb...) Megrendelőnek jeleznie kell Szolgáltató felé az áru átvételétől számított 48 órán belül a(z) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy a +36 30 / 405 - 7620 telefonszámon.

Vásárlástól való elállás:

A Korm. rendelet 20. § (2) bekezdése akként rendelkezik, hogy a fogyasztó a 819 bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát

a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén
          aa) a termékek,
          ab) több termék adásvételekor, ha egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,
          ac) több tételből vagy darabból álló termék eseté utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
          ad) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak,
a fogyasztó vagy általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;

b.) szolgáltatás nyújtása irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

A Korm. rendelet 20. § (3) bekezdése pedig rögzíti, hogy a (2) bekezdés a) pontjában foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e §-ban meghatározott ellátási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

Figyelemmel ugyanakkor a Korm. rendelet 29. § (2) bekezdése (1) bekezdés e) pontjára a fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogát a zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Felelősség korlátozás:

A Korm. rendelet 23. § (1) bekezdése értelmében, ha a fogyasztó a 22. §-nak megfelelően eláll az üzlethelyiségen kívül kötött vagy a távollevők között kötött szerződéstől, a vállalkozás haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított tizennégy napon belül visszatéríti a fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is.

A szolgáltató a szóban előterjesztett panaszt – azonnali kivizsgálást és elbírálást nem tekintve – írásban rögzíti, majd az előírás szerint további intézkedést tesz.
Írásbeli panaszt a vonatkozó Korm.sz rendelet szerint intézi.

- A tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló törvény szerinti magatartási kódex az üzlethelyiségben megtekinthető.

- A panaszkezelési mód és vitarendezési mechanizmus leírása az üzlethelyiségben rendelkezésre áll.
- Az illetékes békéltető testület neve és székhelye az üzlethelyiségben kifüggesztésre került.

Hírek

Miskolci gyógynövény bolt nyitvatartása

Hétfő: 9:00 - 16:00
Kedd: 9:00 - 16:00
Szerda 9:00 - 16:00
Csütörtök: 9:00 - 16:00
Péntek: 9:00 - 16:00
Szombat: ZÁRVA
Vasárnap: ZÁRVA
   
Ebédszünet: 12:00 - 12:30

Webáruházunkból
a hét bármely napján,

0-24 óráig rendelhet,
ünnepnapokon is!